Documentenherkenning.

Praktijkgerichte training, die wij bij bedrijven als In-House trainingen verzorgen, die jou meer kennis geeft in het beantwoorden van vragen op het gebied van vreemdelingen, identiteit en arbeid. Je bent na deze training in staat om een zelfstandige beslissing te nemen over de juistheid van een aangeboden identiteitsdocument zoals bedoeld in de   Wet op de identificatieplicht. Tevens zul je in staat zijn om vast te stellen dat de persoon tegenover je ook echt degene is die bij het document hoort, (profiling).

Deze training is in het bijzonder geschikt voor een ieder die zich bezig houd met de controle van identiteitsdocumenten waarbij het vaststellen van de identiteit wettelijk is bepaald.

Duur .

Deze training duurt 1 dag, (2 dag delen).

Kosten.

De kosten van deze in-house trainingen bedraagt  €265,- p/p (excl. BTW), inclusief certificaat van deelname & inclusief de aan deze opleiding toegekende 6,5 PE punten door de SNA , (Stichting Normering Arbeid).

Deze opleiding voldoet aan de gestelde eisen inzake ID-controle zoals omschreven in de NEN 4400-1.

Docu-Check kan flexibel zijn, snelle afspraken maken en heeft de mogelijkheid om bedrijfsgerichte opleidingen te verzorgen in de avonduren en op zaterdagen!