Wie is Docu-Check ?

In 2007 werd ons, vanuit de opsporingspraktijk gevraagd, om voor studenten van het Mondriaan College in Den Haag, een praktische training te ontwikkelen die gebruikt kon worden binnen hun stage jaar beveiligen & Bewaken.                                                                          Doel  "het snel kunnen controleren van identiteitsdocumenten en het tegengaan van fraude met deze documenten binnen het Mondriaan College".  

Om het Mondriaan College van dienst te zijn hebben wij Docu-Check, als opleiding- en trainingsbureau gestart waarbij het doel is het verzorgen van praktische en bedrijfsgerichte opleidingen op het gebied van Documentencontrole en het tegengaan van Identiteitsfraude voor particulieren en bedrijven.

Hoofddoel van onze opleidingen is het uit-leren van gebruikte beveiligings- en controletechnieken bij reis- identiteit en waarde documenten waardoor een controle snel en vakkundig uitgevoerd kan werden op de werkvloer.

 

De instructeurs van Docu-Check zijn praktijk mensen die bekend zijn met de hedendaags gebruikte vervalsingstechnieken. Mensen met ruime ervaring in de opsporingswereld. 

 

Wil je meer weten over de door ons verzorgde documententrainingen mail gewoon via ons contactformulier.